Cotlete de porc suculente
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, Cotletele de porc suculente ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap de încercat. Pentru 2,84 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 715 de calorii. Această rețetă este pe placul a 17 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Mergeți la magazin și cumpărați oțet, sos hoisin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ cotlete de porc cu hickory la grătar, carne de porc suculentă la grătar și muschi de porc suculent la grătar.
Instrucțiuni
Amestecați sosul hoisin, oțetul, zahărul brun și sosul de soia într-un castron mediu. Înmuiați fiecare cotlet de porc în amestec și puneți-l într-o tavă de copt puțin adâncă.
Deasupra se toarnă orice sos rămas. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 30 până la 60 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Cotleți de porc neacoperiți până când sosul se transformă într-o glazură și carnea este gătită, 30 până la 40 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.