Cotlete De Porc Suculente
Cotletul de porc suculent este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 713 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână oțet, sos hoisin, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete Suculente De Porc Hickory La Grătar, Carne De Porc Suculentă, și Filet Suculent De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
Amestecați sosul hoisin, oțetul, zahărul brun și sosul de soia într-un castron mediu. Înmuiați fiecare cotlet de porc în amestec și puneți-l într-un vas de copt puțin adânc.
Se toarnă orice sos rămas deasupra. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 până la 60 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți Cotletele de porc descoperite până când sosul s-a transformat într-o glazură și carnea este gătită, 30 până la 40 de minute.