Cotlete De Porc Suculente

Cotlete De Porc Suculente
Cotletul de porc suculent este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 713 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână oțet, sos hoisin, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete Suculente De Porc Hickory La Grătar, Carne De Porc Suculentă, și Filet Suculent De Porc La Grătar.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul hoisin, oțetul, zahărul brun și sosul de soia într-un castron mediu. Înmuiați fiecare cotlet de porc în amestec și puneți-l într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Zahăr BrunZahăr Brun
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se toarnă orice sos rămas deasupra. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți Cotletele de porc descoperite până când sosul s-a transformat într-o glazură și carnea este gătită, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista