Cotlete De Porc Spaniole Cu Umplutură De Porumb Linguica Și Sos De Vin

Cotlete De Porc Spaniole Cu Umplutură De Porumb Linguica Și Sos De Vin
Cotletele de porc spaniole cu umplutură de porumb Linguica și sos de vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1110 calorii, 55g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $6.83 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Cap la magazin și ridica fasole, toate răspândirea de fructe, vin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Umplutură de pâine de porumb cu Linguican și Kale, Cotlet de porc Gravy cu biscuiți de umplutură, și Cotlet de porc cu umplutură de pâine de porumb.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista