Cotlete de porc sotate cu sos de Pan Sherry-Berry, chutney de rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc sotate cu sos de Pan Sherry-Berry, chutney de rubarbă. Această rețetă face 4 porții cu 692 calorii, 50g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stafide de aur, rubarbă, sherry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Cotlet de porc cu chutney de rubarbă, Cotlet de porc la grătar cu chutney de rubarbă, și Cotlet De Porc Cu Rețetă De Chutney De Rubarbă Tangentă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie medie la foc mediu topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați zahăr, suc de lămâie, oțet și aduceți la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Oțet
Zahăr
4
Adăugați rubarba și stafidele și gătiți 10 până la 12 minute până când rubarba este fragedă. Opriți focul și lăsați-l deoparte până când se termină Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Stafide
Rubarbă
5
Așezați o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei. Când uleiul fumează sau se ondulează, adăugați cotlete, condimentați cu sare și piper și gătiți 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți cotletele și păstrați-le calde sub cort de folie în timp ce carnea se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Adăugați untul rămas în tigaie, când se topește adăugați făina și gătiți un minut, apoi bateți în sherry și reduceți 30 de secunde, apoi bateți în stoc, apoi conservați. Condimentează sosul cu puțin piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Conservă
Unt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
8
Serviți cotletele cu sos turnat deasupra și chutney de rubarbă de-a lungul părții.
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.