Cotlete de porc sotate cu sos de Pan Sherry-Berry, chutney de rubarbă

Cotlete de porc sotate cu sos de Pan Sherry-Berry, chutney de rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc sotate cu sos de Pan Sherry-Berry, chutney de rubarbă. Această rețetă face 4 porții cu 692 calorii, 50g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stafide de aur, rubarbă, sherry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Cotlet de porc cu chutney de rubarbă, Cotlet de porc la grătar cu chutney de rubarbă, și Cotlet De Porc Cu Rețetă De Chutney De Rubarbă Tangentă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie medie la foc mediu topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați zahăr, suc de lămâie, oțet și aduceți la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
ZahărZahăr
4
Adăugați rubarba și stafidele și gătiți 10 până la 12 minute până când rubarba este fragedă. Opriți focul și lăsați-l deoparte până când se termină Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
StafideStafide
RubarbăRubarbă
5
Așezați o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei. Când uleiul fumează sau se ondulează, adăugați cotlete, condimentați cu sare și piper și gătiți 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți cotletele și păstrați-le calde sub cort de folie în timp ce carnea se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Adăugați untul rămas în tigaie, când se topește adăugați făina și gătiți un minut, apoi bateți în sherry și reduceți 30 de secunde, apoi bateți în stoc, apoi conservați. Condimentează sosul cu puțin piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
ConservăConservă
UntUnt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
8
Serviți cotletele cu sos turnat deasupra și chutney de rubarbă de-a lungul părții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
RubarbăRubarbă
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista