Cotlete de porc sotate cu sos de muștar cu salată Caeser cu chipsuri de parmezan și crutoane Hominy
Cotlet de porc sotate cu sos de muștar cu salata Caeser cu chipsuri parmezan și crutoane Hominy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.09 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 98G de grăsime, și un total de 1261 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, maioneză, salată romaine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Saut cotlet de porc cu cartofi dulci, mere și sos de muștar, 15 Minute Saut Cotlete De Porc Cu Muștar De Miere, și Salată Verde Cu Mere, Chipsuri De Parmezan Și Vinetă De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mică. Gatiti ceapa si usturoiul pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vin și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Puneți apa într-o cratiță medie și adăugați 2 linguri de sare, aduceți la fierbere. Bateți încet în făina de porumb și gătiți timp de 15 până la 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se întinde într-o foaie de copt cu unt de 11 pe 17 inci. Se răcește la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă sau o prăjitură adâncă la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați polenta în pătrate de 1/2 inci. Dragați ușor în făină de porumb și prăjiți în loturi până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați brânza și făina într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați 2 linguri de brânză în tigaie pentru a forma un cerc de 4 inci. Gatiti pana cand branza este oarecum topita, dar nu este ferma. Folosind o spatulă, întoarceți brânza și gătiți până când este fermă. Drapați crocantul peste un știft mare până se răcește. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Puneți toate ingredientele, cu excepția uleiului, într-un blender și amestecați până se omogenizează. Adăugați încet uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați romaina într-un castron mare și aruncați cu o parte din pansament. Împărțiți între 4 plăci. Împrăștiați crutoane în jur și așezați un parmezan crocant în centrul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Încălziți câteva linguri de ulei într-o tigaie mare până aproape de fumat. Gătiti carnea de porc timp de 3 până la 4 minute pe 1 parte sau până se rumenesc, întoarceți-o, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până la coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți pe o farfurie și păstrați la cald.
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
5
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați stocul și gătiți la o consistență de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Bateți muștarul și cimbrul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Canyon Road Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Canyon Road Chardonnay
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.