Cotlete de porc sotate cu sos de muștar cu salată Caeser cu chipsuri de parmezan și crutoane Hominy

Cotlete de porc sotate cu sos de muștar cu salată Caeser cu chipsuri de parmezan și crutoane Hominy
Cotlet de porc sotate cu sos de muștar cu salata Caeser cu chipsuri parmezan și crutoane Hominy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.09 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 98G de grăsime, și un total de 1261 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, maioneză, salată romaine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Saut cotlet de porc cu cartofi dulci, mere și sos de muștar, 15 Minute Saut Cotlete De Porc Cu Muștar De Miere, și Salată Verde Cu Mere, Chipsuri De Parmezan Și Vinetă De Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mică. Gatiti ceapa si usturoiul pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vin și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Puneți apa într-o cratiță medie și adăugați 2 linguri de sare, aduceți la fierbere. Bateți încet în făina de porumb și gătiți timp de 15 până la 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se întinde într-o foaie de copt cu unt de 11 pe 17 inci. Se răcește la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă sau o prăjitură adâncă la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați polenta în pătrate de 1/2 inci. Dragați ușor în făină de porumb și prăjiți în loturi până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați brânza și făina într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați 2 linguri de brânză în tigaie pentru a forma un cerc de 4 inci. Gatiti pana cand branza este oarecum topita, dar nu este ferma. Folosind o spatulă, întoarceți brânza și gătiți până când este fermă. Drapați crocantul peste un știft mare până se răcește. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Puneți toate ingredientele, cu excepția uleiului, într-un blender și amestecați până se omogenizează. Adăugați încet uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați romaina într-un castron mare și aruncați cu o parte din pansament. Împărțiți între 4 plăci. Împrăștiați crutoane în jur și așezați un parmezan crocant în centrul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Încălziți câteva linguri de ulei într-o tigaie mare până aproape de fumat. Gătiti carnea de porc timp de 3 până la 4 minute pe 1 parte sau până se rumenesc, întoarceți-o, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până la coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți pe o farfurie și păstrați la cald.
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
5
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați stocul și gătiți la o consistență de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Bateți muștarul și cimbrul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant

Ingrediente

4fileurifasole verde gata tunsăfasole verde gata tunsă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Asiago rasăbrânză Asiago rasă7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1Oreos dublu umplut3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1Oreos dublu umplutChipotle conservate în piureChipotle conservate în piure1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec11 lingură de oregano uscatfăinăfăină11 lingură de oregano uscatcimbru proaspăt tocat măruntcimbru proaspăt tocat mărunt3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin4cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin8cuișoareusturoi, prăjitusturoi, prăjit11 lingură de oregano uscat2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo1Oreos dublu umplutmuștar cu granulație grosierămuștar cu granulație grosieră1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras3picăturiPuțini sos de ardei iutePuțini sos de ardei iute6inchcotlete groase de porc tăiate în centru, cu OScotlete groase de porc tăiate în centru, cu OS2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1Ceapa galbena medie, tocatasalată romaine, sfâșiată în bucăți de dimensiuni mușcatesalată romaine, sfâșiată în bucăți de dimensiuni mușcate4creveți și cu veneSare și piperSare și piper4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de porumb albă, plus 1 cană pentru dragarea crutoanelorfăină de porumb albă, plus 1 cană pentru dragarea crutoanelor2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)3liniuțePuțini WorcestershirePuțini Worcestershire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Canyon Road Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Canyon Road Chardonnay
Canyon Road Chardonnay
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista