Cotletul de porc polinezian este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 692 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, cotlet de porc, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Polineziene-Crock Pot, Carne De Porc Polineziană, și Carne De Porc Polineziană La Grătar (Crock Pot) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de porc cu pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumeneste bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Adăugați ceapa, supa, apa, ananasul cu suc, sosul de soia și mierea în tigaie și încălziți la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand carnea de porc este fiarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (12 Uncii) De Topping Congelat Fără Grăsime
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Serviți carnea de porc cu orezul și presărați cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.