Cotlete De Porc Polineziene
Cotletul de porc polinezian este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 692 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, cotlet de porc, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Polineziene-Crock Pot, Carne De Porc Polineziană, și Carne De Porc Polineziană La Grătar (Crock Pot) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează carnea de porc cu pudra de usturoi.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumeneste bine pe ambele părți.
Adăugați ceapa, supa, apa, ananasul cu suc, sosul de soia și mierea în tigaie și încălziți la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand carnea de porc este fiarta.
Serviți carnea de porc cu orezul și presărați cu ceapa verde.