Cotlete De Porc Plăcute

Cotlete De Porc Plăcute
Cotletul de porc plăcut este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână boia, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 132 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Pastele plăcute ale lui James Beard, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cel mai bun Guacamole și o surpriză plăcută. Rio Grande nu este totul despre Margarita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa și usturoiul în unt fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
2
Scoateți din tigaie. Tăiați excesul de grăsime din cotlet și presărați sare și piper. Cotlet maro în tigaie; se toarnă grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se reduce focul, se adaugă frunza de dafin și bulionul de pui. Gatiti acoperit la foc mic timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
4
Transferați cotletele pe o farfurie de servire, dar păstrați-le fierbinți.
5
Încălziți sucurile în tigaie și reduceți la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați smântâna, amestecul de ceapă-usturoi și boia de ardei, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Se încălzește, dar nu fierbe.
8
Se toarnă peste Cotletele de porc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista