Cotletul de porc plăcut este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână boia, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 132 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Pastele plăcute ale lui James Beard, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cel mai bun Guacamole și o surpriză plăcută. Rio Grande nu este totul despre Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Călește ceapa și usturoiul în unt fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
2
Scoateți din tigaie. Tăiați excesul de grăsime din cotlet și presărați sare și piper. Cotlet maro în tigaie; se toarnă grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se reduce focul, se adaugă frunza de dafin și bulionul de pui. Gatiti acoperit la foc mic timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Frunze De Dafin
4
Transferați cotletele pe o farfurie de servire, dar păstrați-le fierbinți.
5
Încălziți sucurile în tigaie și reduceți la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați smântâna, amestecul de ceapă-usturoi și boia de ardei, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.