Cotlete de porc pane cu salată caldă de varză de mere

Cotletele de porc pane cu salată caldă de mere-varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 351 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Cotlete de porc cu salată caldă de varză, Sage a frecat cotletul de porc cu Slaw cald de mere, și Salată Caldă De Varză De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare și preîncălziți la 425 de grade F. Puneți un suport de sârmă într-o foaie de copt cu margini.
Aruncați varza, merele, 2 linguri de oțet, uleiul de măsline, 2 lingurițe de zahăr brun, 3/4 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru împreună pe o altă foaie de copt. Prăjiți pe raftul de sus până când varza și merele sunt aurii în pete și fragede, 20 până la 25 de minute.
Scoateți și aruncați cu mărar, dacă utilizați.
Între timp, așezați Cotletele de porc între două bucăți de folie de plastic și lăsați până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Se presară peste tot cu 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru.
Combinați 1 lingură de smântână și 1 linguriță de muștar într-un bol mic și periați ambele părți ale fiecărei cotlete cu amestecul.
Turnați firimiturile panko pe o farfurie și apăsați fiecare parte a cotletelor de porc în firimituri. Pulverizați Generos ambele părți ale fiecărei cotlete cu spray de gătit și așezați-le pe suportul de pe foaia de copt pregătită.
Coaceți pe raftul inferior până când Cotletele de porc sunt aurii, crocante și fierte, 6 până la 8 minute, răsturnând la jumătatea drumului.
Se amestecă împreună restul de 2 linguri de smântână, 2 lingurițe de apă și restul de 1 linguriță fiecare muștar, zahăr brun și oțet. Împărțiți Cotletele de porc și felia de mere între patru farfurii; stropiți cotletele cu o parte din sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.