Cotlete de porc muștar-caise

Cotlete de porc muștar-caise
Cotlete de porc cu muștar și caise este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 571 de calorii . Pentru 2,65 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Mergeți la magazin și cumpărați conserve de caise, muștar dijon, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 84% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc la grătar cu muștar dulce , Burta de porc Po Boys cu oțet Habenero și Maioneză cu miere de muștar și Cotlet de porc cu miere, muștar și mere .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, la foc mic, gătiți și amestecați conservele și muștarul până când conservele se topesc; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Pune cotletele de porc pe o tigaie unsă ușor cu uns; se coace la 4-5 inchi de la foc timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Ungeți cu jumătate de glazură; întoarce cotletele. Se fierbe cu 4-5 minute mai mult; ungeți cu glazura rămasă. sau până când un termometru arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Acoperiți cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista