Cotlete de porc murate cu Escabeche de ciuperci și cartofi zdrobiți

Cotlete de porc murate cu Escabeche de ciuperci și cartofi zdrobiți
Cotletul de porc murat cu ciuperci Escabeche și cartofi zdrobiți este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,93 USD pe porție. O porție conține 958 calorii, 41G de proteine, și 56G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper proaspăt crăpat, tulpini de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți complet încărcați, Cotlete De Porc Glazurate Cu Cartofi Zdrobiți Și Fasole Verde Înăbușită, și Cotlete de porc și cartofi în sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea, zahărul, boabele de piper, frunzele de dafin, usturoiul, cojile de lămâie și pătrunjelul cu 3 litri de apă într-o oală mare sau castron și bateți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați Cotletele de porc, acoperiți și refrigerați cel puțin 24 de ore, întorcând o dată la jumătatea drumului. Acest lucru poate părea o lungă perioadă de timp, dar acestea sunt cotlete de porc serios mari. Saramura vă va face carnea de porc atât de fragedă și o va aromatiza pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Așezați cartofii în oală mare și acoperiți cu apă rece sărată. Cartofii vor absorbi acea sare ca pastele și vor face o mare diferență în aromă. Acoperiți și aduceți la fierbere și gătiți până la furculiță, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți cartofii și întoarceți-i în același vas, permițându-i să se usuce. Topiți untul cu jumătate și jumătate într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se adaugă la cartofi împreună cu crema de brânză și se condimentează cu sare și piper. Smash cu un masher de cartofi și pus deoparte, păstrând cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc ușor în pete, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper, scoate de pe foc și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu și sotati usturoiul și șalotele până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați oțetul, zahărul, fulgii de chili și coaja de lămâie și sucul. Aduceți la foc mic și apoi opriți focul. Întoarceți ciupercile rezervate în oală, aruncați pentru a combina și absorbi toată aroma respectivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Pentru prepararea cotletelor de porc: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
8
Scoateți cotletele din saramură și uscați complet cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Stropiți cu ulei de canola și presărați liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
10
Așezați cotletele pe grătar și căutați până se rumenesc, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Transferați într-o tavă de foi și terminați de gătit în cuptor până când o temperatură internă ajunge la 135 până la 140 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Transferați pe o farfurie și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
14
Serviți Cotletele de porc peste cartofii zdrobiți și acoperiți cu ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier4creveți și cu veneUlei de CanolaUlei de Canola1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă de brânză, înmuiatăcremă de brânză, înmuiată2frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat6cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses2Bucăți de caramele Heath Bar1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiljumătate și jumătatejumătate și jumătate1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt crăpatSare Kosher și piper negru proaspăt crăpat1Coji de lămâie din lămâie, decojite cu peeler de legumeCoji de lămâie din lămâie, decojite cu peeler de legume2lămâi, zestate și stoarselămâi, zestate și stoarse3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci hon shimeji, curățate și tăiate departe de rădăcinăciuperci hon shimeji, curățate și tăiate departe de rădăcină12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1buchettulpini proaspete de pătrunjeltulpini proaspete de pătrunjel4creveți și cu venePiper negru proaspăt crăpatPiper negru proaspăt crăpat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbruMănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbru4bone-in 2-inch-gros dublu cotlet de porcbone-in 2-inch-gros dublu cotlet de porc1Oreos dublu umplutfulgi de chili roșiifulgi de chili roșii1lingura. otet de vin rosuceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de sherryoțet de sherry33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, topitunt nesărat, topit6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cartofi de aur YukonCartofi de aur Yukon
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista