Cotlete de porc murate cu Escabeche de ciuperci și cartofi zdrobiți
Cotletul de porc murat cu ciuperci Escabeche și cartofi zdrobiți este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,93 USD pe porție. O porție conține 958 calorii, 41G de proteine, și 56G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper proaspăt crăpat, tulpini de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți complet încărcați, Cotlete De Porc Glazurate Cu Cartofi Zdrobiți Și Fasole Verde Înăbușită, și Cotlete de porc și cartofi în sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea, zahărul, boabele de piper, frunzele de dafin, usturoiul, cojile de lămâie și pătrunjelul cu 3 litri de apă într-o oală mare sau castron și bateți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați Cotletele de porc, acoperiți și refrigerați cel puțin 24 de ore, întorcând o dată la jumătatea drumului. Acest lucru poate părea o lungă perioadă de timp, dar acestea sunt cotlete de porc serios mari. Saramura vă va face carnea de porc atât de fragedă și o va aromatiza pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Așezați cartofii în oală mare și acoperiți cu apă rece sărată. Cartofii vor absorbi acea sare ca pastele și vor face o mare diferență în aromă. Acoperiți și aduceți la fierbere și gătiți până la furculiță, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți cartofii și întoarceți-i în același vas, permițându-i să se usuce. Topiți untul cu jumătate și jumătate într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se adaugă la cartofi împreună cu crema de brânză și se condimentează cu sare și piper. Smash cu un masher de cartofi și pus deoparte, păstrând cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc ușor în pete, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper, scoate de pe foc și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu și sotati usturoiul și șalotele până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați oțetul, zahărul, fulgii de chili și coaja de lămâie și sucul. Aduceți la foc mic și apoi opriți focul. Întoarceți ciupercile rezervate în oală, aruncați pentru a combina și absorbi toată aroma respectivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils Argintii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Pentru prepararea cotletelor de porc: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
8
Scoateți cotletele din saramură și uscați complet cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Stropiți cu ulei de canola și presărați liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
10
Așezați cotletele pe grătar și căutați până se rumenesc, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Transferați într-o tavă de foi și terminați de gătit în cuptor până când o temperatură internă ajunge la 135 până la 140 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Transferați pe o farfurie și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
14
Serviți Cotletele de porc peste cartofii zdrobiți și acoperiți cu ciupercile.