Cotlete de porc marinate cu cimbru este un fel principal care servește 2. O porție conține 465 de calorii, 47 g de proteine și 19 g de grăsime. Pentru 4,02 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Un amestec de sare, ulei de măsline, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 72%. Încercați Cotlete de miel marinate cu lămâie, cimbru și usturoi, Cotlete de porc cu mere și cimbru și Cotlete de porc pane cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Intr-o punga de plastic resigilabila, combina vinul sau bulionul, 1 lingura de cimbru si usturoiul; adauga carne de porc. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi; da la frigider pentru 30 de minute. Întoarceți și dați la frigider încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Fierți și Tocați
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne
Cești De Mozzarella Afumată Mărunțită
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
2
Scurgeți și aruncați marinata. Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, sarea, piperul și cimbrul rămas. Ungeți cotletele de porc pe ambele părți cu amestec de pesmet. Într-o tigaie antiaderentă, la foc mediu, gătiți carnea de porc în ulei timp de 8 minute pe fiecare parte sau până când devine maro auriu și un termometru pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți și/sau Fructe
Cotlet De Porc
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Opțional Suplimentar Rozmarin Proaspăt
Cești De Mozzarella Afumată Mărunțită
Sos Worcestershire, Pentru Aromă
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
(4 Cani Busuioc)
20 De Ambalaje Wonton Acoperite Lejer Cu Un Prosop De Hârtie Umed Pentru A Preveni Uscarea
Cotlete de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.