Cotlete De Porc La Grătar Cu Chili-Lime

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc la grătar cu Chili-Lime. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 187 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare de usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu chimen și var, Cotlet De Porc Cu Chili De Ananas La Grătar, și Cotlet de porc la grătar cu sos de Lime de usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul de contact închis timp de 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de condimente.
Periați amestecul uniform pe ambele părți ale fiecărui cotlet de porc.
Când grătarul este încălzit, așezați Cotletele de porc pe suprafața inferioară a grătarului. Închideți grătarul; gătiți 5 până la 7 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru. Dacă doriți, presărați carnea de porc cu coriandru proaspăt tocat și serviți cu pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.