Cotlete de porc la grătar cu aragaz lent
Cotletele de porc pentru grătar cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 423 calorii, 39G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 2 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Întindeți un strat subțire de sos de grătar pe fundul unui aragaz lent. Alternativ, stratificați Cotletele de porc cu sos de grătar, turnând restul sticlei peste partea superioară a stratului final de cotlete.
Gatiti la setare inalta timp de 3 pana la 4 ore sau toata ziua la setare scazuta.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.