Cotlete de porc la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, Cotlete de porc la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 3,99 USD per porție. O porție conține 389 de calorii , 52 g de proteine și 16 g de grăsimi . Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 15 minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți zahăr brun, cotlete de porc, sos chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 73% . Încercați cotlete de porc la grătar cu ananas , cotlete de porc la grătar cu glazură Bourbon și cotlete de porc marinate la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, sucul de lămâie, zahărul brun, sosul chili și pudra de usturoi.
Scoateți 1/4 cană pentru ungere și puneți la frigider.
Adăugați cotlete de porc la marinada rămasă; întoarce-te la haină. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 3 ore sau peste noapte, întorcându-le o dată.
Scurgeți și aruncați marinata din cotlete. Gratar, acoperit, la foc mediu, timp de 4 minute. întoarce; ungeti cu marinata rezervata. Prăjiți 4-7 minute mai mult sau până când sucurile sunt limpezi.