Cotlete de porc la cuptor și sos
Cotletele de porc coapte și sosul necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 337 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 81 de fani. Mergeți la magazin și ridicați umplutura condimentată cu ierburi, făină, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Cotlete de porc coapte cu sos, Sos Cotlet De Porc La Cuptor, și Cotlet De Porc La Cuptor Și Sos De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul și apa într-un vas superficial cu o furculiță sau bici. Înveliți carnea de porc cu făina. Înmuiați carnea de porc în amestecul de ouă. Înveliți cu umplutura.
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 de grade F timp de 20 de minute sau până când carnea de porc este gătită.
Încălziți șuvița într-o cratiță de 1 litru la foc mediu până când este fierbinte și bubbling.
Serviți sosul cu carnea de porc.