Cotlete de porc glazurate și mere
Rețeta Cotlete de porc glazurate și mere poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Acest fel principal are 256 de calorii, 26 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD per porție. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sare, ulei de canolan, salvie frecata și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc glazurate cu cidru cu mere, Cotlete de porc glazurate cu ceai de dovleac și mere și Cotlete de porc din Uptown și sos de mere: Mușchii de porc fripți cu mere.
Instrucțiuni
Stropiți cotletele de porc cu salvie și sare. Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele în ulei pe ambele părți.
Transferați la un 11-in. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se amestecă făina în picuraturile din tigaie până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul și oțetul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Aranjați merele peste cotlete; se presară cu zahăr brun.
Stropiți cu amestec de bulion.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Villa Jolanda Moscato și Peach cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vila Jolanda Moscato And Peach]()
Vila Jolanda Moscato And Peach
Culoare stralucitoare, galben pai, destul de intensa si aromata. Un spumant delicios cu aromă de piersică, delicat și dulce. Perfect cu desert si mai ales cu produse de patiserie