Cotlete De Porc Glazurate Cu Var

Cotletele de porc glazurate cu var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de coriandru, pene de tei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete cheie de miel de tei cu morcovi glazurați, Cotlete de porc glazurate, și Cotlete De Porc Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru glazură, într-o cratiță mică, combinați marmelada, jalapeno, suc de lămâie și ghimbir. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5 minute sau pana se topeste marmelada.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Cotletele de porc la grătar, acoperite, la foc mediu sau se fierb 4-5 in. de la căldură timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145., periaj cu glazură în ultimele 5 minute.
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Se presară coriandru; se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.