Cotletele de porc glazurate cu arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 578 calorii. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, oțet balsamic, stoc de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc Glazurat De Arțar, Cotlet De Porc Glazurat De Arțar De Casă, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați praful de chili și sarea și presărați uniform pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cotlet De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Reduceți focul la mediu și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
4
Într-o tigaie mică, la foc mediu-mare, adăugați oțetul balsamic și gătiți până se reduce la jumătate. Se amestecă siropul de arțar și bulionul de pui. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si siropos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se transferă într-un platou de servire și se servește cu siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.