Cotlete De Porc Glazurate
Cotletele de porc glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 240 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,04 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Dacă aveți la îndemână jeleu de coacăze, salvie măcinată, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Glazurate, Cotlete de porc glazurate pentru 2, și Cotlete De Porc Glazurate.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mare până se încălzește.
Presărați cotletele cu salvie, sare și piper; adăugați în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți cotletele cu 4 până la 5 minute suplimentare pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați cotletele într-un platou de servire; păstrați cald.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti la foc mediu 2 minute, amestecand des. Reduceți căldura; adăugați jeleu și muștar și fierbeți 2 minute sau până când glazura se reduce la 1/4 cană. Pentru a servi, lingura glazura peste cotlete.