Cotlete De Porc Glazurate

Cotlete De Porc Glazurate
Cotletele de porc glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 240 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,04 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Dacă aveți la îndemână jeleu de coacăze, salvie măcinată, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Glazurate, Cotlete de porc glazurate pentru 2, și Cotlete De Porc Glazurate.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din cotlet. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați cotletele cu salvie, sare și piper; adăugați în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți cotletele cu 4 până la 5 minute suplimentare pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați cotletele într-un platou de servire; păstrați cald.
4
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti la foc mediu 2 minute, amestecand des. Reduceți căldura; adăugați jeleu și muștar și fierbeți 2 minute sau până când glazura se reduce la 1/4 cană. Pentru a servi, lingura glazura peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista