Cotlete de porc frecate cu condimente cu glazură de arțar cu hrean și cartofi dulci la grătar glazuți cu arțar

Cotlete de porc frecate cu condimente cu glazură de arțar cu hrean și cartofi dulci la grătar glazuți cu arțar
Cotlete de porc frecate cu condimente cu glazură de artar cu hrean și cartofi dulci la grătar glazuți cu arțar este o rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap, cu 4 porții. Pentru 6,85 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 478 de calorii, 6 g de proteine și 20 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână hrean, chile de arbol, bobby fly's rub și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv scump pentru The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Costițe afumate cu condimente cu blat de arțar și hrean, Cotlete de porc la grătar cu glazură de arțar și afine și Cotlete de porc la grătar cu glazură de mere de arțar.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu;
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.;
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Preîncălziți grătarul la mediu-mare. Rezervați 1/2 cană de glazură cu arțar și hrean și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Ungeți cotletele de porc pe ambele părți cu ulei de măsline și asezonați cu sare. Frecați 1 lingură de frec pe o parte a fiecărei cotlet de porc. Prăjiți, frecați cu partea în jos până când devine maro auriu, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Ungeți fiecare cotlet cu puțină glazură de arțar și hrean și întoarceți-o. Continuați să gătiți la grătar timp de 3 până la 4 minute pentru o coacere medie, ungeți cu o parte din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6
Scoateți cotletele într-un platou și ungeți cu glazura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
2 cartofi dulci, fierți la 3/4 din Glazură de arțar picant
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8
Tăiați cartofii, în cruce, în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
9
Ungeți cu glazură de arțar și grătar timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista