Cotlete de porc de toamnă

Cotlete de porc de toamnă
Cotletele de porc de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 332 de calorii , 30 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 2,69 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați cidru de mere, unt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Rețete similare sunt Tort de mere de toamnă cu glazură de caramel , plăcintă de mere de toamnă și pâine de bere de toamnă .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în unt timp de 1-2 minute pe fiecare parte. Aranjați caisele și prunele peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați cidrul, zahărul, sarea și curry; se toarnă peste fructe. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scoateți cotletele și fructele și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
4
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se adaugă în sucurile din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se serveste cu carne de porc si fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista