Cotlete de porc de Dijon pane

Cotlete de porc de Dijon pane
Cotlete de porc Dijon pane ar putea fi doar rețeta fără lactate și cetogenă pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 394 de calorii , 31 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Pentru 1,76 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de sare, muștar dijon, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 61% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Donkatsu - Cotlet de porc pane coreean , Scoici la cuptor și pane și Degete de pui pane .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți, cimbrul, piperul și salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Întindeți muștar pe ambele părți ale cărnii de porc; acoperiți cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ardei ArbolArdei Arbol
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în ulei la foc mediu-mare timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când devine maro auriu și sucul de carne curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista