Cotlete De Porc De Afine I
Cotlete de porc de afine s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $ 2.0 pe portie. O porție conține 329 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. 12 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați afine, cuișoare măcinate, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc De Afine, Cotlete de porc de afine cu orez, și Cotlete De Porc Cu Mere De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți generos un vas de copt din sticlă de 9x9 inch.
Într-un castron, amestecați afine, marmeladă și cuișoare. Faceți un buzunar în fiecare cotlet de porc tăind în carne de porc spre os; umpleți buzunarele cu amestec de afine.
Așezați Cotletele de porc în tava de copt pregătită. Condimentează cu sare și piper după gust. Lingura 1 lingura miere peste fiecare cotlet.
Coaceți descoperit aproximativ 45 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general.
![Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.]()
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
Our 2018 Chardonnay is sourced from vineyards in Carneros and Oak Knoll. Fermented in stainless steel, then aged three months on the lees in neutral French oak, the wine shows great acidity, weight and mouth-feel. This 100% Chardonnay shows acidity normally reserved for stainless only wines. This is a beautifully balanced Chardonnay.