Cotlete de porc cu umplutură de mere
Coaste de porc cu umplutură de mere se prepară aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 6 porții și costă 2,23 USD per porție. O porție conține 579 de calorii , 46 g de proteine și 12 g de grăsimi . Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de pâine de o zi, unt, apă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . Funcționează bine ca fel principal la un preț rezonabil. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Coaste de porc simple cu umplutură , Coaste de porc cu merișoare uscate, ciuperci și umplutură de castane și Coaste de porc cu mere - un gust de toamnă în 30 de minute .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați cotletele de porc; amestecați pentru a le acoperi. Într-o tigaie antiaderentă unsă cu spray de gătit, rumeniți cotletele timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați într-o tavă de copt puțin adâncă, cu o capacitate de 2-1/2 litri.
Într-un bol mare, combinați cuburile de pâine, merele, țelina, ceapa, condimentele pentru pui, piperul și sarea rămasă; amestecați pentru a acoperi.
Adăugați apa și untul; amestecați pentru a acoperi.
Puneți 1/2 cană de umplutură pe fiecare cotlet de porc. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 30 de minute. Descoperiți; coaceți încă 5-10 minute sau până când un termometru pentru carne arată 71°C.