Cotlete de porc cu umplutură de mere

Cotlete de porc cu umplutură de mere
Coaste de porc cu umplutură de mere se prepară aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 6 porții și costă 2,23 USD per porție. O porție conține 579 de calorii , 46 g de proteine și 12 g de grăsimi . Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de pâine de o zi, unt, apă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . Funcționează bine ca fel principal la un preț rezonabil. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Coaste de porc simple cu umplutură , Coaste de porc cu merișoare uscate, ciuperci și umplutură de castane și Coaste de porc cu mere - un gust de toamnă în 30 de minute .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați cotletele de porc; amestecați pentru a le acoperi. Într-o tigaie antiaderentă unsă cu spray de gătit, rumeniți cotletele timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
3
Transferați într-o tavă de copt puțin adâncă, cu o capacitate de 2-1/2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-un bol mare, combinați cuburile de pâine, merele, țelina, ceapa, condimentele pentru pui, piperul și sarea rămasă; amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
5
Adăugați apa și untul; amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
6
Puneți 1/2 cană de umplutură pe fiecare cotlet de porc. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 30 de minute. Descoperiți; coaceți încă 5-10 minute sau până când un termometru pentru carne arată 71°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista