Cotlete de porc cu umplutură de mere

Cotlete de porc cu umplutură de mere
Coaste de porc cu umplutură de mere se prepară aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 6 porții și costă 2,23 USD per porție. O porție conține 579 de calorii , 46 g de proteine și 12 g de grăsimi . Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de pâine de o zi, unt, apă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . Funcționează bine ca fel principal la un preț rezonabil. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Coaste de porc simple cu umplutură , Coaste de porc cu merișoare uscate, ciuperci și umplutură de castane și Coaste de porc cu mere - un gust de toamnă în 30 de minute .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați cotletele de porc; amestecați pentru a le acoperi. Într-o tigaie antiaderentă unsă cu spray de gătit, rumeniți cotletele timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați într-o tavă de copt puțin adâncă, cu o capacitate de 2-1/2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Într-un bol mare, combinați cuburile de pâine, merele, țelina, ceapa, condimentele pentru pui, piperul și sarea rămasă; amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați apa și untul; amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Puneți 1/2 cană de umplutură pe fiecare cotlet de porc. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 30 de minute. Descoperiți; coaceți încă 5-10 minute sau până când un termometru pentru carne arată 71°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista