Coaste de porc cu umplutură de mere se prepară aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 6 porții și costă 2,23 USD per porție. O porție conține 579 de calorii , 46 g de proteine și 12 g de grăsimi . Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de pâine de o zi, unt, apă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . Funcționează bine ca fel principal la un preț rezonabil. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Coaste de porc simple cu umplutură , Coaste de porc cu merișoare uscate, ciuperci și umplutură de castane și Coaste de porc cu mere - un gust de toamnă în 30 de minute .
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați cotletele de porc; amestecați pentru a le acoperi. Într-o tigaie antiaderentă unsă cu spray de gătit, rumeniți cotletele timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale Fierte
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
3
Transferați într-o tavă de copt puțin adâncă, cu o capacitate de 2-1/2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-un bol mare, combinați cuburile de pâine, merele, țelina, ceapa, condimentele pentru pui, piperul și sarea rămasă; amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
5
Adăugați apa și untul; amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
6
Puneți 1/2 cană de umplutură pe fiecare cotlet de porc. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 30 de minute. Descoperiți; coaceți încă 5-10 minute sau până când un termometru pentru carne arată 71°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch