Cotlete de porc cu sos de muștar piersic
Cotletele de porc cu sos de muștar piersic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $ 2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 299 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de muștar dijon, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete de porc cu sos de muștar, Cotlete de porc cu sos de muștar, și Cotlete de porc cu sos de muștar.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet.
Presărați cotletele cu sare și piper. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați cotlete în tigaie; gătiți 1 minut pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți 4 până la 6 minute suplimentare pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald.
Adăugați conserve de piersici, muștar și apă în tigaie; gătiți, amestecând constant, 2 minute. Sos de lingură peste cotlet.