Cotlete de porc cu sos de muștar piersic

Cotlete de porc cu sos de muștar piersic
Cotletele de porc cu sos de muștar piersic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $ 2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 299 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de muștar dijon, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete de porc cu sos de muștar, Cotlete de porc cu sos de muștar, și Cotlete de porc cu sos de muștar.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din cotlet.
2
Presărați cotletele cu sare și piper. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cotlete în tigaie; gătiți 1 minut pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți 4 până la 6 minute suplimentare pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați conserve de piersici, muștar și apă în tigaie; gătiți, amestecând constant, 2 minute. Sos de lingură peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
MuștarMuștar
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista