Cotlete de porc cu sos de caise-muștar
Cotletele de porc cu sos de caise-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, cotlete de porc, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu sos cremos de muștar, Sos de caise-muștar cu cotlet de porc, și Cotlete De Porc Cu Muștar Creol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu sare și dragă în făină. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar gătiți carnea de porc până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată, 3 până la 5 minute în total.
Transferați pe o farfurie; cort cu folie pentru a se încălzi.
Adăugați gem, bulion și muștar în tigaie. Se aduce la foc mic și se gătește, amestecând des, până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Se toarnă sosul peste carnea de porc și se servește imediat.