Cotlete de porc cu sos de caise-muștar

Cotlete de porc cu sos de caise-muștar
Cotletele de porc cu sos de caise-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, cotlete de porc, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu sos cremos de muștar, Sos de caise-muștar cu cotlet de porc, și Cotlete De Porc Cu Muștar Creol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de porc cu sare și dragă în făină. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar gătiți carnea de porc până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată, 3 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe o farfurie; cort cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Adăugați gem, bulion și muștar în tigaie. Se aduce la foc mic și se gătește, amestecând des, până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Se toarnă sosul peste carnea de porc și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista