Cotlete de porc cu sos de caise
Cotletele de porc cu sos de caise este un fel principal fără gluten și fără lactate. Această rețetă face 6 porții cu 295 de calorii, 38 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 2,36 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați amestecul de usturoi și ardei, cotlete de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58%, care este solid. Încercați Cotlete de porc sau Coaste de porc cu sos de ananas caise, Cotlete de porc sau coaste de porc cu sos de ananas caise și Cotlete de porc cu sos de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carne de porc cu amestec de ardei usturoi. Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, rumeniți cotletele în ulei pe fiecare parte.
Combinați conservele, arpagicul și sarea; lingura peste cotlete. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 5-6 minute sau până când un termometru arată 145°.
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Argyle Reserve Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Argyle Reserve Pinot Noir]()
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator