Cotlete de porc cu smântână cu ceapă Vidalia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu smântână cu ceapă Vidaliană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de cotlet de porc, orez, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Cu Sos De Smantana, Cotlete de porc cu smântână și sos de ciuperci, și Cotlete de porc cu muștar și sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până se rumenesc, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Așezați ceapa uniform peste Cotletele de porc.
Într-un castron mic, combinați stocul, pătrunjelul, muștarul și ardeiul și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de bulion peste Cotletele de porc. Întoarceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă smântâna până se amestecă și se gătește până se încălzește, 4 până la 5 minute; nu fierbe.
Serviți peste orez fiert fierbinte dacă folosiți.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.