Cotlete de porc cu roșii prăjite în tigaie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu roșii prăjite la tigaie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, făină, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, Cotlete picante de porc prăjite la cuptor, și Foaie tigaie somon cu roșii și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați filetul în 8 bucăți și bateți până când au o grosime de 1/4 inch.
Așezați făina pe o farfurie. Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle. Se toacă pătrunjelul. Într-un castron separat, combinați firimiturile de pâine, pătrunjelul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper. Înmuiați fiecare cotlet în făină, apoi în oul bătut și, în final, în firimiturile de pâine.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Lucrând în loturi, gătiți cotletele până devin aurii și fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, folosind încă 2 linguri de ulei pentru al doilea lot.
Transferați pe plăci. Ștergeți tigaia.
Încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Adăugați-le în tigaie cu oțet, cimbru și restul de sare și piper. Gatiti timp de 7 minute.