Cotlete De Porc Cu Mere Savuroase

Cotlete De Porc Cu Mere Savuroase
Cotletul de porc de mere savuros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mere, cotlete de porc, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Cu Unt De Mere Dulci Și Sărate, Cotlet De Porc Savuros, și Cotlet De Porc Cu Ierburi Savuroase.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați Cotletele de porc într-un vas de copt căptușit cu folie de 9x9 inci și condimentați cu sare și piper după gust. Aranjați merele feliate peste și în jurul cotletelor și periați toate din belșug cu ketchup-ul. Apoi se presară cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Zahăr BrunZahăr Brun
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 45 de minute sau până când temperatura internă atinge 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista