Cotlete de porc cu Marsala și fenicul

Cotletul de porc cu Marsalan și fenicul este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 327 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Carne de porc în trei moduri: cotlete de porc murate, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, Cotlet De Porc Marsala, și Marsala cotlet de porc pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentează Cotletele de porc cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Puneți cotletele în tigaie. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste si se face la mediu, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți și puneți-l într-un loc cald.
Dacă este necesar, adăugați ulei în tigaie pentru a face aproximativ 2 linguri de grăsime.
Adăugați ceapa, feniculul și 1/8 linguriță de sare. Gatiti, acoperiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Descoperiți și adăugați usturoiul. Gatiti, amestecand, cu 1 minut mai mult.
Adăugați marsala. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maronii. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 1 până la 2 minute.
Se amestecă bulionul, pasta de roșii, 2 linguri de pătrunjel, 1/2 linguriță de sare și orice sucuri acumulate din carne. Se aduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când sosul se îngroașă și feniculul este fraged, aproximativ 5 minute.
Adăugați pătrunjelul rămas de lingură, 1/8 linguriță de piper și Cotletele de porc. Gatiti pana se incalzeste, 2-3 minute.
Variație: în loc de cotlet, sotati Medalioane groase de un centimetru de muschiulet de porc, asezonate cu sare și piper, până când tocmai ați terminat, aproximativ două minute pe fiecare parte.
Recomandare de vin: un Nebbiolo delle Langhe bine făcut are arome pământești și pe bază de plante pentru a se amesteca frumos cu fenicul și doar cantitatea potrivită de tanin și fructe uscate de cireșe pentru marsala și carne de porc.