Cotletul de porc cu Marsalan și fenicul este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 327 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Carne de porc în trei moduri: cotlete de porc murate, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, Cotlet De Porc Marsala, și Marsala cotlet de porc pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentează Cotletele de porc cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți cotletele în tigaie. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste si se face la mediu, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți și puneți-l într-un loc cald.
4
Dacă este necesar, adăugați ulei în tigaie pentru a face aproximativ 2 linguri de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa, feniculul și 1/8 linguriță de sare. Gatiti, acoperiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Descoperiți și adăugați usturoiul. Gatiti, amestecand, cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați marsala. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maronii. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă bulionul, pasta de roșii, 2 linguri de pătrunjel, 1/2 linguriță de sare și orice sucuri acumulate din carne. Se aduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când sosul se îngroașă și feniculul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați pătrunjelul rămas de lingură, 1/8 linguriță de piper și Cotletele de porc. Gatiti pana se incalzeste, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
9
Variație: în loc de cotlet, sotati Medalioane groase de un centimetru de muschiulet de porc, asezonate cu sare și piper, până când tocmai ați terminat, aproximativ două minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10
Recomandare de vin: un Nebbiolo delle Langhe bine făcut are arome pământești și pe bază de plante pentru a se amesteca frumos cu fenicul și doar cantitatea potrivită de tanin și fructe uscate de cireșe pentru marsala și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.