Cotletul de porc cu fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Cu Fructe, Cotlete Cu Fructe, și Cotlete De Miel Cu Fructe Ușoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, oregano, sarea, praful de usturoi și piperul; adăugați Cotletele de porc, pe rând, și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie antiaderentă, se toacă maro în ulei pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Zahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Scurgeți ananasul, rezervând sucul; puneți ananasul deoparte. Într-un castron, combinați sucul de ananas de 3/4 cană cu sucul de ananas rezervat. Se amestecă apa, zahărul brun, ceapa și pasta de roșii; se toarnă peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se presară cu stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă. Se amestecă ananasul rezervat. Acoperiți și gătiți 15 minute mai mult sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.