Cotlete de porc cu crustă aurie cu fasole verde
Cotletele de porc cu crustă aurie cu fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 438 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștarul brun picant grey poupon, 2 linguri. Kraft zesty sos italian, fasole, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu fasole verde și orez, Cotlete de porc prăjite cu piersici și fasole verde, și Cotlet de porc cu fasole verde prăjită și nuci pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°. pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se amestecă biciul miracol și muștarul; deoparte.
Așezați cotletele în vasul de copt de 13x9 inci; periați cu jumătate din amestecul de muștar. Întoarceți cotletele; periați cu amestecul de muștar rămas. Sus cu umplutură; acoperiți cu folie.
Între timp, așezați fasolea pe o foaie mare de folie; stropiți cu pansament Italian. Aduceți laturile foliei. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila pachet. Descoperiți cotletele; puneți pachetul de fasole în cuptor.
Coaceți cotletele și fasolea 20 min. sau până când cotletul este gătit (160F) și fasolea este încălzită.