Cotlete De Porc Cu Chutney De Mango
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu chutney de Mango ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 233 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, piper, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlete de porc cu ghimbir portocaliu cu Salsa de Mango-roșii, Mango Chutney Friptură De Porc, și Tigaie tocata cotlet de porc cu Mango Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați filetul transversal în felii groase de 1/2 inci; așezați între 2 foi de folie de plastic și lăsați până la grosimea de 1/4 inci folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie și repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și carne de porc.
Adăugați șobolani în tigaie și sotati 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați chutney, cidru și 1 lingură de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți tigaia la foc și gătiți 2 minute sau până când sosul este ușor gros.
Adăugați carnea de porc și sucurile acumulate în tigaie. Gatiti 1 minut sau pana cand se incalzeste bine. Se toarna sosul peste carnea de porc si se presara cu cimbru.