Cotlete de porc cu busuioc și marsala

Cotlete de porc cu busuioc și marsala
Cotlete de porc cu busuioc și marsalan este un fel principal fără lactate . Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 337 de calorii . Pentru 2,5 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână busuioc, făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este pe placul a 62 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . În general, această rețetă obține un scor solid de 70% . Rețete similare includ mușchiu de porc umplut cu sos de porc Marsala , Chicken Meatball Marsalan over Creamy Chicken Marsala și Easy Chicken Marsala .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Amestecați făina și sarea de usturoi într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Puneți cotletele de porc în pungă și agitați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu și se rumenește cotletele pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați într-o tavă de copt și stropiți cu busuioc. Acoperiți tava cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Îndepărtați folia, turnați vinul Marsala și continuați coacerea 15 minute, ungând ocazional cu vin. Îndepărtați și aruncați orice grăsime și asezonați cotletele cu sare și piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista