Cotlete De Porc Coapte Mai Sănătoase I

Cotlete De Porc Coapte Mai Sănătoase I
Cotlete de porc coapte mai sănătoase s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,08 USD pe porție. 229 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de cotlet de porc, ouă, pesmet condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cotlet de porc ușor și Cochet Crock Pot - versiune mai sănătoasă!, Cotlet de porc la cuptor II, și Cotlet De Porc La Cuptor I.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți Cotletele de porc, uscați-le și condimentați cu pudră de usturoi și condimentați sarea după gust. Apăsați ușor carnea de porc în făină pentru a acoperi și scuturați excesul de făină. Scufundați în ou bătut, apoi apăsați în pesmet. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a lipit să poată cădea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Carne De PorcCarne De Porc
OuăOuă
3
Așezați carnea de porc panificată într-un vas de copt de 9x13 inci.; nu stiva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit pentru a rumeni firimiturile de pâine, aproximativ 10 minute. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
În timp ce coaceți, combinați crema de supă de ciuperci, lapte și vin alb într-un castron. După ce Cotletele de porc s-au copt timp de o oră, acoperiți cu amestec de supă. Înlocuiți folia și coaceți până când sosul este fierbinte și cu bule, iar sucurile de porc sunt limpezi, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (71 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Vin AlbVin Alb
SupăSupă
LapteLapte
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista