Cotlete de porc coapte cu mere, cartofi dulci și varză murată

Cotletele de porc coapte cu mere, cartofi dulci și varză murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 301 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați varza naturală, cotletul de porc, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlet de porc fiert cu cartofi dulci și mere, Cidru-cotlet de porc Dijon cu cartofi dulci prăjiți și mere, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.