Cotlete De Porc Coapte

Cotlete De Porc Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc coapte. Această rețetă servește 2 și costă 2,75 USD pe porție. O porție conține 549 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, ketchup, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până saltines ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Bezea Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Cochete, Cotlete De Porc Cochete, și Cotlet De Porc Pane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați Cotletele de porc, pe rând, și agitați pentru a acoperi. Într-un castron puțin adânc, bateți oul și apa. Înmuiați cotletele în amestec de ouă, apoi acoperiți cu firimituri de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți carnea de porc în 1-1/2 lingurițe de unt și 1-1/2 lingurițe de ulei la foc mediu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, pentru sos, combinați ketchup-ul, zahărul brun, oțetul și muștarul într-o cratiță mică; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 2 minute. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Scoateți cotletele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Călește ceapa în untul și uleiul rămas timp de 1 minut. Întoarceți carnea de porc în tigaie; se acoperă cu sos. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 8-10 minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Naked Winery Dominatrix, Willamette Valley, Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Gol Vinărie Dominatoare, Willamette Valley, Pinot Noir
Gol Vinărie Dominatoare, Willamette Valley, Pinot Noir
Lutul de pădure dă loc fructelor delicate de afine și zmeură. Pe cerul gurii fructe de padure rosii suculente atrage ca taninuri moi duce la un finisaj toasty și lung
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista