Cotlete de porc ceapă-mere

Cotlete de porc ceapă-mere
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar? Cotlete de porc cu ceapă și mere ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție conține 307 calorii, 27 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 2,32 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, ulei de măsline, condimente de lămâie-piper și bulion de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Knocks and Chops: Knockwurst with Spiced Sauerkraut și Smoked Pork Chops with Bacon, Apple and Onion, Apple-Onion Pork Chops și Apple-Onion Pork Chops.

Instrucțiuni

1
Presărați cotletele cu usturoi sare și lămâie-piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, rumeniți cotletele în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Opțional Suplimentar Rozmarin ProaspătOpțional Suplimentar Rozmarin Proaspăt
Scobitori Cu VolanteScobitori Cu Volante
20 De Ambalaje Wonton Acoperite Lejer Cu Un Prosop De Hârtie Umed Pentru A Preveni Uscarea20 De Ambalaje Wonton Acoperite Lejer Cu Un Prosop De Hârtie Umed Pentru A Preveni Uscarea
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 11 Uncii ZinfandelAproximativ 11 Uncii Zinfandel
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
În aceeași tigaie, căleți mărul și ceapa în picături până se înmoaie. Se amestecă bulionul și siropul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până când lichidul este aproape evaporat. Întoarceți cotletele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 11 Uncii ZinfandelAproximativ 11 Uncii Zinfandel
4
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista