Cotlete de porc Calypso

Cotlete de porc Calypso
Rețeta Calypso Pork Chops poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 264 de calorii, 29 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 2,11 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Un amestec de oțet de orez, sos de soia, papaya și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 56%. Încercați Cotlete de porc Calypso pentru, Mușchiu de porc Calypso și Cotlete de porc la cuptor cu usturoi + COTLETE DE PORC GRATUITE pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele șase ingrediente. Se aduce la fierbere, amestecând des până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din CutieAmestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Verde și/sau Fasole De Ceară, Tăiată în Bucăți De 1 InchFasole Verde și/sau Fasole De Ceară, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
2
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
3
Turnați 1 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga cotlete de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; pune la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
4
Turnați marinada rămasă într-un castron mic pentru ungere; se acopera si se da la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/4 Cani (5 Uncii) De Brânză Elvețiană Mărunțită1-1/4 Cani (5 Uncii) De Brânză Elvețiană Mărunțită
5
Într-un castron mare, combinați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/4 Cani (5 Uncii) De Brânză Elvețiană Mărunțită1-1/4 Cani (5 Uncii) De Brânză Elvețiană Mărunțită
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
7
Scurgeți și aruncați marinata. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți carnea de porc, acoperită, la foc mediu sau coaceți la 4-5 inchi de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°, ungeți frecvent cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
DuzinăDuzină
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)
DuzinăDuzină
8
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire, Pentru AromăSos Worcestershire, Pentru Aromă
9
Serviți cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista