Cotlete De Porc Aromate

Cotlete De Porc Aromate
Cotletele de porc aromate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc german aromat și varză acră, Cotlet de porc dulce și acru aromat, și Cotlete De Miel Aromate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați cotletul de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare, se toacă maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, sotati ceapa pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați sosul Worcestershire, mierea și muștarul în tigaie; amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Aduceți la fierbere. Întoarceți cotletele în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MuștarMuștar
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2014 are o culoare aurie frumoasă. Acest vin cu corp mediu este plin de arome de pere, nucă de cocos, vanilie și miere. Palatul larg și expansiv completează aromele cu note dulci și bogate. Un vin îndrăzneț cu arome de mere delicioase aurii, pâine prăjită cu unt, vanilie și miere acesta este cu adevărat un vin delicios care poate fi asociat cu aproape orice
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista