Cotlete De Piper Cu Miere
Cotletele de piper cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 316 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână miere, sos hoisin, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Miel Marinate Cu Ceapă De Miere, Cotlet De Porc Cu Piper, și Cotlet de porc frecat cu piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt superficial sau într-o pungă resigilabilă, amestecați împreună mierea, sosul de soia și sosul hoisin.
Așezați cotletul de miel în amestec; acoperiți și refrigerați timp de 3 ore.
Încălziți uleiul de măsline într-un wok superficial la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de anason, usturoiul, ceapa și ardeii iute verzi și sotati până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute.
Așezați Cotletele de miel și marinata în tigaie și amestecați. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți. Gatiti 20 de minute, apoi scoateti capacul si continuati sa gatiti pana cand lichidul s-a evaporat. Se amestecă ceapa verde și se gătește, amestecând, până când temperatura internă a cărnii a atins 145 grade F (63 grade C).