Cotlete De Muștar De Miere
Cotletele de muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 569 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze proaspete de cimbru, cotlete de carne de porc, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 29 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Pui Cu Muștar De Miere, Cotlete și cartofi de curcan cu muștar de miere, și Cotlete De Miel Cu Miere Și Muștar Cu Chaturi Pentru Bebeluși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aliniați o foaie de copt cu un suport de sârmă.
Încălziți cuptorul la 275 grade F.
Tăiați grăsimea din cotlet și sandwich fiecare cotlet între 2 bucăți de hârtie cerată sau plastic. Puneți cotletele la o grosime de 1/8 inci și condimentați cu sare și piper, după gust.
Într-un vas superficial combinați muștarul, mierea și oțetul.
Adăugați cotletele și întoarceți-le pentru a acoperi în sos lipicios. Pe o farfurie combinați firimiturile de pâine cu cimbru și coaja de lămâie. Apăsați cotletele în firimituri pentru a acoperi uniform.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin, câteva rotații ale tigaiei, într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti cotletele pana cand sunt crocante, 3 - 4 minute pe fiecare parte. Aranjați cotletele pe foaia de copt cu suportul și dați-le la cuptor pentru a le menține crocante. La tigaie, la foc mic, se adaugă untul și se topește.
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut. Amestecați conservele, apoi bateți în stoc. Gatiti cateva minute pentru a se ingrosa si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Transferați cotletele din cuptor într-un platou de servire și tocați cu sos dulce-savuros înainte de servire.