Cotlete De Muștar De Miere

Cotlete De Muștar De Miere
Cotletele de muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 569 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze proaspete de cimbru, cotlete de carne de porc, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 29 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Pui Cu Muștar De Miere, Cotlete și cartofi de curcan cu muștar de miere, și Cotlete De Miel Cu Miere Și Muștar Cu Chaturi Pentru Bebeluși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aliniați o foaie de copt cu un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
3
Încălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați grăsimea din cotlet și sandwich fiecare cotlet între 2 bucăți de hârtie cerată sau plastic. Puneți cotletele la o grosime de 1/8 inci și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Într-un vas superficial combinați muștarul, mierea și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
MiereMiere
6
Adăugați cotletele și întoarceți-le pentru a acoperi în sos lipicios. Pe o farfurie combinați firimiturile de pâine cu cimbru și coaja de lămâie. Apăsați cotletele în firimituri pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LămâieLămâie
SosSos
CimbruCimbru
7
Încălziți uleiul de măsline extravirgin, câteva rotații ale tigaiei, într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti cotletele pana cand sunt crocante, 3 - 4 minute pe fiecare parte. Aranjați cotletele pe foaia de copt cu suportul și dați-le la cuptor pentru a le menține crocante. La tigaie, la foc mic, se adaugă untul și se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut. Amestecați conservele, apoi bateți în stoc. Gatiti cateva minute pentru a se ingrosa si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConservăConservă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Transferați cotletele din cuptor într-un platou de servire și tocați cu sos dulce-savuros înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista