Cotlete de miel și salată de primăvară timpurie și piure de usturoi-mazăre de mentă-n-cartofi
Cotlete de miel și salată de primăvară timpurie și piure de usturoi-mazăre de mentă-n-cartofi este un fără gluten farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 110g de grăsime, și un total de 1557 calorii. Pentru $12.48 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Primăvară. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, marmeladă de portocale, cartofi idaho și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlete de miel cu piure de mazăre și mentă, Cotlet de miel la grătar cu Cabernet - sos de mentă și piure de usturoi, și Piure de cartofi cu mazăre și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-o oală, acoperiți cu apă, dați la fiert și gătiți până se înmoaie în apă sărată, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Aranjați cotletele pe o tigaie de pui cu fante și condimentați cu sare și piper pe ambele părți. Se toacă fin usturoiul cu o mână fiecare din pătrunjel și mentă, apoi se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Combinați salata de fenicul, frunzele de mentă și pătrunjel rămase tocate grosier, ridichi, scallions, țelină, romaine, radichio și ricotta salata, într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânză Ricotta Salata
Ghimbir întreg, Zdrobit
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Combinați coaja de lămâie, sucul de lămâie și marmelada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
6
Bateti in uleiul de masline si turnati sosul peste salata. Aruncați și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Când cartofii sunt aproape gata, prăjiți Cotletele de miel 2 minute pe fiecare parte pentru rare, până la 4 minute pe fiecare parte pentru o coacere bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8
Scurgeți cartofii și transferați înapoi în oala fierbinte pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați mazărea, laptele și brânza moale, apoi amestecați la consistența dorită.