Cotlete De Miel Skillet

Cotlete De Miel Skillet
Cotletele de miel Skillet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 514 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, oregano, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel prăjite cu Charmoulan și sparanghel de tigaie, Cotlete de miel Skillet cu Harissa, spanac și năut, și Cotlete de miel Skillet și ceapă Cipollini cu sos de muștar cu miere de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, Cotletele de miel maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista