Cotlete de miel ouzo-și-nucșoară la grătar

Cotletele de miel ouzo-și-nucșoară la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 924 calorii, 37g de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $7.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de boabe de piper crăpate, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel La Grătar, Cotlete De Miel La Grătar, și Cotlete De Miel La Grătar.
Instrucțiuni
Se toarnă ouzo într-un vas superficial suficient de mare pentru a ține Cotletele de miel într-un singur strat; adăugați uleiul de măsline, nucșoara, boabele de piper și un vârf mare de sare. Întoarceți cotletele în marinată pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei răcoroase timp de 3 ore, întorcând cotletele la fiecare 30 de minute.
Scoateți cotletele din marinată și condimentați cu sare și piper; rezervați marinada. Grătiți cotletele la foc mediu-fierbinte, ungând frecvent cu marinada, până când sunt ușor carbonizate afară și mediu rare în interior, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.