Cotlete De Miel Marocane
Cotletul de miel marocan este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1020 calorii. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cotlete De Miel Cu Frecare Marocană, Cotlete De Miel Condimentate Marocane, și Cotlete De Miel Condimentate Marocan.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați Cotletele de miel și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; se amestecă des până se limpezește, aproximativ 4 minute.
Adăugați scorțișoară și chimen; se amestecă până se parfumează, cu 1 minut mai mult. Se amestecă bulionul, pasta de roșii, caisele și garbanzos; aduceți la foc mic. Întoarceți Cotletele de miel în tigaie.
Acoperiți și fierbeți, întorcând cotletele o dată, până când caisele sunt pline și cotletele sunt abia roz în centru (tăiate pentru a testa), 10 până la 12 minute.
Puneți două cotlete de miel pe fiecare dintre cele patru farfurii sau în boluri puțin adânci. Lingura garbanzo amestec în jurul valorii de carne.