Cotlete de miel la grătar și homar picant cu piure de grădină
Cotletele de miel la grătar și homarul picant cu piure de grădină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1070 calorii, 69G de proteine, și 71G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.41 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți brânză ricotta, frunze de mentă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Încercați Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocante pentru bebeluși și măsline Cerignolan, Cotlete Picante De Miel La Grătar, și Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de ceapă eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți piureul de grădină: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați mazărea, vârfurile de sparanghel și fasolea verde și gătiți până când este verde strălucitor și fraged, aproximativ 3 minute. (Dacă utilizați mazăre congelată, le puteți arunca în ultimul minut pentru a dezgheța.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Scurgeți, transferați într-un bol cu apă sărată cu gheață pentru a opri gătitul și scurgeți din nou. Salvați câteva bucăți din fiecare legumă pentru a le folosi ca garnitură. Pureați verdeața răcită într-un robot de bucătărie în timp ce turnați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ricotta și scallions și procesați din nou. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1
Ungeți Cotletele de miel cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați la foc mediu-mare timp de aproximativ 8 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Salote Mari
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
3
Pentru homar: într-o cratiță mică la foc mic topiți untul cu Roșia, cimbru, sare și piper. Gatiti aproximativ 5 minute pentru a descompune Rosia; deoparte. Înveliți cozile de homar cu ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper. Grătați-le cu coaja în jos timp de aproximativ 5 minute. Întoarceți-le și lingurați o parte din untul de roșii; gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cozi De Homar
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Pentru a servi: lingurați o movilă generoasă din piureul de grădină pe o farfurie.
6
Așezați un cotlet de miel deasupra piureului de grădină și așezați o coadă de homar lângă acesta. Puneți mai mult unt de roșii peste homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
8 Salote Mari
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Încingeți tocatul de miel cu legumele rezervate și câteva frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)