Cotlete de miel la grătar cu usturoi prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de miel la grătar cu usturoi prăjit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 823 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.77 pe portie. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, piure de fasole, cotlet de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de miel la grătar cu usturoi Pat, Cotlete de miel la grătar cu vin roșu, usturoi și glazură de miere, și Cotlet De Miel La Umăr La Grătar Cu Marinată De Usturoi-Rozmarin.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, puțin adânc, combinați 1/4 cană de ulei de măsline cu cimbru, usturoi tocat, rozmarin și chimen.
Adăugați Cotletele de miel și întoarceți-le pentru a acoperi cu marinada. Se da la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați capetele de usturoi tăiate în jumătate cu fața în sus pe o foaie mare de folie și stropiți cu ulei. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți timp de 1 oră, până se înmoaie.
Scoateți cotletele din marinată; aruncați cimbru și răzuiți usturoiul. Condimentați cotletele cu sare și piper și grătiți la foc moderat până când sunt ușor carbonizate și mediu-rare, 5 minute pe fiecare parte.
Serviți cotletele cu usturoiul prăjit și piureul de fasole albă.