Cotlete de miel la grătar cu usturoi prăjit

Cotlete de miel la grătar cu usturoi prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de miel la grătar cu usturoi prăjit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 823 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.77 pe portie. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, piure de fasole, cotlet de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de miel la grătar cu usturoi Pat, Cotlete de miel la grătar cu vin roșu, usturoi și glazură de miere, și Cotlet De Miel La Umăr La Grătar Cu Marinată De Usturoi-Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, puțin adânc, combinați 1/4 cană de ulei de măsline cu cimbru, usturoi tocat, rozmarin și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2
Adăugați Cotletele de miel și întoarceți-le pentru a acoperi cu marinada. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați capetele de usturoi tăiate în jumătate cu fața în sus pe o foaie mare de folie și stropiți cu ulei. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți timp de 1 oră, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți cotletele din marinată; aruncați cimbru și răzuiți usturoiul. Condimentați cotletele cu sare și piper și grătiți la foc moderat până când sunt ușor carbonizate și mediu-rare, 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serviți cotletele cu usturoiul prăjit și piureul de fasole albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista