Cotlete de miel la grătar cu sos de struguri turcesc

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Cotletele de miel la grătar cu sos de struguri turcesc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 661 calorii, 85g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Dacă aveți cotlete de miel frenched, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a consuma strugurii, puteți urma acest fel principal cu Struguri albi și șampanie Granita ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Încercați Spice frecat cotlete de miel cu sos de port de struguri-migdale și Harves, Cotlete de miel la grătar cu sos de vin, și Cotlete de miel la grătar cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mare (450 până la 550).
Presărați mielul cu cimbru, 1/2 linguriță. sare și piper. Se freacă cu ulei și se lasă deoparte.
Pulse poblano, roșii, usturoi, restul de 1/2 linguriță. sare și jumătate din struguri într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana la fierbere.
Adăugați strugurii rămași; gatiti 2 minute.
Grill cotlete, de cotitură o dată, 5 minute total pentru mediu-rare.
Serviți peste orez aburit cu vinete și sos. Orice sos rămas păstrează, răcit, până la 2 zile.